top of page

Rundvandring i Ardhi Universitet

Hej alla läsare!


Detta blir Dunianis första blogg inlägg från hemsidan. Hoppas att ni vill läsa. Det var tre år sedan jag var i Tanzania och nu är jag äntligen här igen. Den här gången ska Duniani äntligen få möjligheten att föreläsa för studenterna vid Ardhi Universistet. Idag fick vi en runvandring i universitetet och fick bland annat träffa skolans rektor. Universitetet är stort med 7000 studenter och har en inrikting inom miljöstudier. Imorgon fredag ska duniani genomföra en föreläsning som kommer att handla om att öka miljömedvetenhet inom avfall, deponier, återvinning och cirkulär ekonomi.


Får bli ett kort inlägg idag eftersom jag måste förbereda mig inför imorgon då jag ska föreläsa redan klockan 10.00. Jag kommer att skriva om hur det gick och kanske lära mig hur man lägger upp bilder här.


Sköt om er sålänge.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vår konsumtion och produktion är idag inte långsiktigt hållbart. Vi tar, vi producerar och vi kasserar. Konsekvenser ut av detta är att det bildas mängder av produkter och material som sedan hamnar i

bottom of page